Dit is het rooster bij Opdam Training & Coaching in Lisserbroek.

DagTijdActiviteit
Maandag19.00
19.45
Bootcamp πŸƒβ€β™‚οΈ
Pilates πŸ§˜β€β™€οΈ
Woensdag8.30Pilates πŸ§˜β€β™‚οΈ
19.15Fitboksen πŸ₯Š
Donderdag19.30Circuit Training πŸ‹οΈβ€β™€οΈ

Doe mee voor een gratis proefles bij de groepstrainingen!  contact@opdamtraining.nl of:

    Wil je aan je conditie werken in Lisserbroek? Bij Opdam Training & Coaching biedt we een breed scala aan fitnesslessen, waaronder bootcamp, boksen, pilates en circuit training. Of je nu in Lisse, Nieuw-Vennep, Abbenes of Lisserbroek woont, onze sportschool is gemakkelijk te bereiken en biedt uitdagende workouts voor alle niveaus. Bekijk ons lesrooster voor bootcamp in Lisserbroek, boksen in Lisserbroek, pilates in Lisse en meer! Onze passie is om jou te helpen je fitnessdoelen te bereiken. Doe vandaag nog mee en ontdek wat onze lessen voor jou kunnen betekenen!

    Opdam Training & Coaching
    5.0
    Gebaseerd op 13 beoordelingen
    powered by Google
    Tristan MeerburgTristan Meerburg
    21:38 17 Mar 24
    Wat een fantastische ontdekking is deze sportschool in Lisserbroek voor mij geweest! Sinds ik negen maanden geleden begon, heb ik een totale transformatie doorgemaakt, en dat allemaal dankzij de geweldige sfeer en trainingen hier.Wat deze sportschool echt onderscheidt, is de persoonlijke aanpak. Met kleine groepen is er altijd ruimte voor gezellig contact en persoonlijke aandacht. Ik waardeer het ook enorm dat ik mijn eigen muziek kan beluisteren tijdens een-op-een trainingssessies, wat het echt een leuke en motiverende ervaring maakt.Het enthousiasme van de trainers is besmettelijk! Ze zijn niet alleen professioneel en deskundig, maar ze letten ook echt op je voortgang en houding om ervoor te zorgen dat je het maximale uit elke training haalt zonder blessures op te lopen.Met een scala aan trainingsopties, waaronder bootcamp, circuittraining en persoonlijke training, is er voor elk wat wils. Er wordt ook Pilatus aangeboden. Zelf ben ik dol op de krachttraining tijdens mijn persoonlijke sessies.Wat deze sportschool echt speciaal maakt, is de gemeenschapssfeer. Trainen met mensen uit mijn eigen dorp heeft het echt leuk gemaakt om steeds weer terug te komen. Samen zweten en lachen tijdens de workouts creΓ«ert een band die me gemotiveerd houdt om mijn doelen te blijven nastreven.Ik kan deze sportschool van harte aanbevelen aan iedereen die op zoek is naar een plek waar enthousiaste trainers, gezellige groepen en hard werken samenkomen. Ja, je gaat met een doorweekt shirt naar huis, maar het gevoel van voldoening is onbetaalbaar. En laten we eerlijk zijn, wie heeft er geen hilarische herinneringen aan uitspraken zoals "herstellen tijdens het hardlopen" en "wanneer is de warming-up nou eindelijk klaar"? Hier voel je je thuis terwijl je aan je kracht, conditie en uithoudingsvermogen werkt.
    Thamara HollanderThamara Hollander
    19:16 17 Mar 24
    Fijne sfeer om lekker te kunnen sporten!Leuke afwisselende groepslessen.
    Helen KortekaasHelen Kortekaas
    18:25 17 Mar 24
    Erg tevreden over de personal training. De oefeningen worden goed afgestemd op je doelen en mogelijkheden. De trainers zijn super enthousiast dus ik raad het aan om hier te gaan sporten!
    Henkjan FaberHenkjan Faber
    18:14 17 Mar 24
    Leuke lessen in kleine groepen met goede trainers. Veel persoonlijke aandacht en begeleiding. Dat is bij de meeste β€˜gewone’ sportscholen wel anders.Voor wie in groepsverband goed en gezellig wil sporten echt een aanrader.
    Enif StevensEnif Stevens
    17:34 17 Mar 24
    Sporten in kleine groep en met persoonlijke begeleiding. En nog gezellig ook.
    denise Van Dijkdenise Van Dijk
    16:11 17 Mar 24
    Fijne lessen, kleine groepjes, goede sfeer! En lekkere muziek erbij 😉 top ook dat je per week kan aangeven welke les je doet en wanneer!
    linda opdamlinda opdam
    12:08 11 Dec 23
    De persoonlijke begeleiding is heel prettig zeker als je kampt met wat lichamelijke klachten.En met kleine groepen trainen houdt het voor mij ook overzichtelijk, grote plus!!
    js_loader